Festival

Een festival en roeiwedstrijd ineen

Medal plaza

Dutch International Youth Regatta

De DIYR kent ontzettend veel winnaars. Al deze winnaars worden gehuldigd op het podium van Medal Plaza. Diverse VIR’s (“Very Important Rowers”) oftewel VIP’s uit de roeiwereld reiken de medailles uit. Daarnaast volg je op de tribune bij Medal Plaza de races. Het middelste deel van de tribune is de beste plek om te zitten: je hoort het commentaar, ziet van elke race de eindsprint en je zit op de eerste rij bij elke huldiging!

Dutch International Youth Regatta - DIYR

foto: Paul de Neef

Beker ceremonies

Iedere winnaar van een heat wordt beloond met een blik. Sommige wedstrijden krijgen ook een beker. Kijk bij wedstrijden wanneer je een beker krijgt!

JIK / JOK ceremonie

Heb jij en je ploeg het JIK / JOK klassement gewonnen, of sta je ook in de top 3? Ook jij komt dan op Medal Plaza. De KNRB zal hier de prijzen voor uit reiken. Dat wordt vast een mooi fotomoment.

Food plaza

Dutch International Youth Regatta

Of je nu roeier, coach, fan of roeiouder bent, je krijgt honger van roeiwedstrijden en vooral heel veel dorst van al dat roeien en schreeuwen. Daarom hebben we op Foodplaza een breed aanbod aan gezond en voedzaam eten en lekker en hydraterende drankjes.

Koffie-to-go

Voor de coaches en ouders is er vanaf half 8 koffie te koop bij een mobiel koffiewagentje. Ze verkopen ook lekkere stukjes taart.

Foodtent

Bij de foodtent kun je pizza’s en pasta’s kopen. Kortom, alleen maar lekker eten waar je harder van gaat roeien!

Sport plaza

Dutch International Youth Regatta

Warm roeien op een ergometer, uitfietsen op een spinfiets of je tegenstander uitdagen voor een sprint op een ergometer. Het kan allemaal in sportplaza, te Tent van onze sponsor Concept 2.

Shopping plaza

De Dutch International Youth Regatta

De roeibaan is een catwalk, of beter gezegd catrow. Dus hier shop je je nieuwe roeoutfit bij elkaar. Maar ook als er iets aan je boot stuk gaat, kun je hier snel nieuwe onderdelen regelen of hulp krijgen bij het repareren! 

Roeigoed

ROEIgoed neemt bijna hun hele collectie sportkleding, sieraden en roei-accessoires mee. Speciaal voor de DIYR is er een nieuwe collectie ontwikkeld! En uiteraard is er een Filippi-corner met merch van deze toonaangevende botenbouwer.

En het mooiste is:

HIER KOOP JE HET DIYR SHIRT!

Secretariaat/Toren

Het secretariaat zit in de finishtoren. Hier kun je je vragen stellen, bezwaar maken, fietsen huren of rugnummers ophalen.

Wijzigingen en terugtrekken kun je zelf via mijnvereniging.knrb.

Bidon vergeten of last van de zon? Bij de finishtoren koop je je DIYR bidon of zonnebril!

Kleedkamers, WC’s, watertappunt en stuurliedenweging

De kleedkamers van de Bosbaan zitten onder de grond. Althans zo lijkt het! Je vindt de kleedkamers tegenover de vlotten aan weerszijden van de loodsen en herkent ze omdat op de deuren de letters A, B, E en F staan. Bij de kleedkamers zijn natuurlijk ook de WC’s!

Watertappunt

Jouw (DIYR)bidon kun je vullen in de kleedkamers, bij Okeanos en bij het grote enkele watertappunten op het terrein.

Stuurliedenweging

Kleedkamer C is een valstrik: Dit is geen kleedkamers, maar hier is de stuurliedenweging! Als je een J18 of M18 ploeg stuurt over 2km, moet je stuur zich hier tussen 2 en 1 uur voor je eerste race wegen.

Coachpad

Willen je coaches, vrienden of familie meefietsen. Meefietsen doe je op het coach pad. Deze weg ligt aan de overzijde van de tribune. Kan iemand niet meefietsen. Geen probleem! We hebben een livestream van alle wedstrijden en zenden vanaf de eerste tot de laatste wedstrijd uit.

Op de DIYR 2023 hebben we geen livestream. Dus het coachpad is vrij toegankelijk.

Fietsenhuur

De DIYR verhuurt enkele fietsen vanuit het secretariaat. Daarnaast kun je Fietsen kun je huren bij de Boshalte. De Boshalte zit bij het grote parkeerterrein. Je kunt de fietsen per uur huren.

Fietsenstalling

Bij de ingang van sport Plaza en bij de vlaggen zijn de fietsenstallingen. Daar kun je makkelijk je fiets parkeren en vastzetten.