Inschrijvingen DIYR geopend!

De inschrijvingen voor de DIYR zijn geopend! Kijk bij wedstrijden voor welke nummers je je kan inschrijven. Je moet op de volgende dingen letten:

  1. Het blokkenschema is dit jaar anders.
  2. Het tijdschema is een voorlopig schema, na sluiting van de inschrijvingen maken we het definitieve tijdschema. Dit wordt gepubliceerd op time-team.nl.
  3. Boten delen en dubbel starten kan als er minimaal 1 blok tussen de twee velden zit.
  4. Geef je op als vrijwilliger, voor de momenten dat je niet start. De DIYR is van-voor junioren!

De inschrijvingen sluiten op 2 juli 0m 23:50.

W-licentie

Start je voor het eerst een wedstrijd? Zorg dan voor een W-licentie, een wedstrijdlicentie. Deze kunnen roeiers zelf aanvragen via deze link. Meer informatie vind je hier.

Inschrijven via mijnvereniging.krnb.nl

Schrijf je in via mijnvereniging.knrb.nl. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan is het daarom slim om op tijd te kijken of het inschrijven lukt.

Door de KNRB is aan elke vereniging toegang tot dit systeem gegeven aan de secretaris en voorzitter. Deze bestuursleden kunnen dus inschrijven of iemand toevoegen die zelf kan inschrijven. Als je niet weet wie op jouw vereniging de inschrijvingen doet, moet je het dus aan deze bestuursleden vragen.

Meer informatie en een handige FAQ van de KNRB vind je hier. Mocht het inschrijven niet lukken, neem dan contact op met ledenadministratie@knrb.nl