Inschrijvingen DIYR geopend!

De inschrijvingen voor de DIYR 2022 zijn geopend! Kijk bij wedstrijden voor welke nummers je je kan inschrijven. Er zijn drie dingen waar je op moet letten:

  1. Het blokschema is dit jaar anders.
  2. Om te kunnen starten moet je een W-licentie hebben.
  3. Het KNRB inschrijfprogramma is vervangen door een nieuw programma.

Kijk hieronder voor wat meer uitleg over de drie punten.

De inschrijvingen sluiten op 3 juli 2022 im 23:50.

Vernieuwd blokschema

De DIYR 2022 heeft een geheel vernieuwd programma. Bestudeer dit goed voordat je ploegen gaat maken voor de DIYR! Alle informatie hierover vind je bij wedstrijden.

In 2021 hebben we een aangepast programma gedraaid in verband met Corona. Dit jaar hoeven we daar geen rekening mee te houden. Daarnaast hebben we vorig jaar veel geleerd over het programma waardoor we een slimmer programma hebben kunnen opstellen en er meer mogelijkheden zijn om te starten. En we hebben nieuwe categorie├źn toegevoegd.

W-licentie

Start je voor het eerst een wedstrijd? Zorg dan voor een W-licentie, een wedstrijdlicentie. Deze kunnen roeiers zelf aanvragen via deze link. Meer informatie vind je hier.

Inschrijven via mijnvereniging.krnb.nl

Het KNRB inschrijfprogramma is veranderd. Nu schrijf je in via mijnvereniging.knrb.nl. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan is het daarom slim om op tijd te kijken of het inschrijven lukt.

Door de KNRB is aan elke vereniging toegang tot dit systeem gegeven aan de secretaris en voorzitter. Deze bestuursleden kunnen dus inschrijven of iemand toevoegen die zelf kan inschrijven. Als je niet weet wie op jouw vereniging de inschrijvingen doet, moet je het dus aan deze bestuursleden vragen.

In mijnvereniging.knrb.nl kan je meer dan alleen inschrijven dus je moet eerst naar de inschrijfmodule die “roeievenementen” heet en klik daar op “overzicht”. In deze module vind je de DIYR snel als je de zoekfunctie gebruikt en zoekt op “Dutch International Youth Regatta”.

Om in te schrijven ga je naar “uitgeschreven nummers”. Hier vind je een overzicht van alle velden die je op de DIYR kan starten met daar achter een knop met “inschrijven”.

In de inschrijfmodule kun je rechts boven naar roeiers en coaches zoeken. Deze komen dan in het veld midden in te staan. Vervolgens vink je de roeiers en coaches aan op de juiste positie. Vergeet niet rechts in het venster aan te geven in welke boot je roeit. Deze boten moeten eerder al zijn ingevoerd.

Meer informatie en een handige FAQ van de KNRB vind je hier. Mocht het inschrijven niet lukken, neem dan contact op met ledenadministratie@knrb.nl

Kijk op tijd of inschrijven lukt ivm de W-licentie en het nieuwe inschrijfprogamma.