Hoe moet je inschrijvingen bijschrijven, wijzigen of terugtrekken?

In de aanloop naar een wedstrijd kan er van alles gebeuren: velden zijn ineens veel voller dan je dacht waardoor je een voorwedstrijd moet varen, roeiers worden ziek of andere redenen waardoor je de inschrijvingen voor de DIYR moet wijzigen. 

Ook voor het bijschrijven, wijzigen en terugtrekken van inschrijvingen gebruiken we het programma van de KNRB mijnvereniging.knrb.nl.

Regel vooraf je login voor mijnvereniging.krnb.nl

Voor mijnvereniging.knrb.nl krijg je een eigen login en wachtwoord. Ook heb je een audenitificatie app nodig.

De voorzitter en secretaris van elke vereniging kunnen personen toestemming te geven in te schrijven via mijnvereniging.knrb.nl. Daarom is het slim om binnen jouw vereniging te overleggen wie toegang heeft tot dit programma en wie de inschrijvingen doet.

Daarnaast is het slim dat een van de coaches op die aanwezig is op de DIYR toegang heeft of dat er thuis iemand stand by zit om wijzigingen en terugtrekkingen tijdens het DIYR weekend door te geven.

Hoe schrijf je in met mijnvereniging.knrb.nl?

De inschrijfmodule vind je in mijnvereniging.knrb.nl onder roeievenementen bij het tabje overzicht. Je vind de DIYR snel door te zoeken op Dutch International Youth Regatta.

Inschrijven

Inschrijven doe je door het juiste veld te zoeken onder het tabje uitgeschreven nummers (links boven). Achter elk veld vind je een knop om direct in te schrijven.

Let op! Roeiers moeten een W-licentie hebben om ingeschreven te kunnen worden. Begin op tijd met dit te regelen, want dit kan enkele dagen duren!

Zorg dat je toegang hebt tot mijnvereniging. knrb.nl tijdens de DIYR

Bijschrijven

Als je een ploeg wil bijschrijven gelden daar de volgende regels voor:

  1. Tot en met het sluiten van de inschrijving kan je ploegen zonder beperkingen inschrijven.
  2. Na het sluiten van de inschrijving kun je ploegen bijschrijven, zolang er nog banen vrij zijn in de heats van dat veld. We kunnen dan geen extra heats, voorwedstrijden of finales meer invoegen.
  3. Na de loting op donderdag 7 juli kan je alleen inschrijven met schriftelijke toestemming van alle andere deelnemers. Dit omdat het veld dan opnieuw moet worden geloot. 

Wijzigen van ploegen

Het wijzigen van een ploeg, of de opstelling kan tot 2 uur voor de wedstrijd. Officieel is de regel dat je maximaal de helft van je ploeg mag vervangen door andere roeiers. 

Mocht je je inschrijving moeten aanpassen omdat je voor enkele roeiers nog geen W-licentie had, dan zijn we coulant op bovenstaande regels. Geef dit dan wel aan in de opmerkingen.

Hoe wijzig je een ploeg in mijnvereniging.knrb.nl

Het wijzigen of terugtrekken van inschrijvingen doe je via mijn inschrijvingen (rechts boven). Je klikt op de betreffende deelnemer waarna je kunt wijzigen of terugtrekken.

Na sluiting inschrijving krijgt wedstrijdleiding melding van mutaties die ze dan kunnen goedkeuren of afwijzen. Hierover krijgt de verenigingsvertegenwoordiger een e-mail.

Terugtrekken

Als je een ploeg moet terugtrekken dan vind je daar een knop voor in het inschrijfprogramma. Geef daarom altijd een rede op want in sommige gevallen, zoals bij ziekte, hoef je geen boete te betalen. 

Hoe trek je een ploeg in, in mijnvereniging.knrb.nl

Het wijzigen of terugtrekken van inschrijvingen doe je via mijn inschrijvingen (rechts boven). Je klikt op het vuilnisbakje achter de ploeg die je wil terugtrekken. Na sluiting inschrijving krijgt wedstrijdleiding melding van mutaties die ze dan kunnen goedkeuren of afwijzen. Hierover krijgt de verenigingsvertegenwoordiger een e-mail.

Stuur naar wedstrijdleiding.knrb.nl de rede van terugtrekking ivm de afhandelijk van de boete voor terugtrekken.

Mocht je niet via mijnvereniging.knrb.nl je bijschrijving, terugtrekking of wijziging door kunnen geven. Dan kun je altijd contact opnemen met ons secretariaat via info@diyr.nl of langsgaan het secretariaat in de finishtoren.