Loting en laatste dingen

Dit is het moment dat je kan beginnen met dromen: “Wie is mijn tegenstander?”, “Hoe hard gaan zij roeien?” en “waar komt De Grift vandaan?” Op deze antwoorden heb je vanaf vanavond het antwoord, want de loting van de 1e DIYR staat op Time-Team.nl

Rugnummers voor Time-trails en Broken2km

Voor alle Broken2km velden en de tijdsraces (time-trails) heb je rugnummers nodig. Deze haal je bij de accreditatietent.

Samengevoegde Broken2k velden

In enkele Broken2k velden was maar 1 deelnemer ingeschreven. Om deze ploegen toch te kunnen laten starten zijn de volgende velden samengevoegd:

  • 152 J18 C4* wordt in de race 163 M14 4* verroeid.
  • 61 M16 C4* en 063 M14 C4* tot 61 M16 C4*

Tijden bekerceremonie voor Broken2k

Elke winnaar van een broken2k heat wordt direct na de race gehuldigd op het erevlot en krijgt een blik. De overall snelste van het veld krijgt een beker. Hiervoor houden we na elk blok een bekerceremonie:

Zaterdag
14:00 Bekerceremonie Blok1
15:30 Bekerceremonie Blok2

Zondag
14:00 Bekerceremonie Blok1
15:30 Bekerceremonie Blok2

In deze samengevoegde velden krijgt elke winnaar van zijn of haar categorie een blik!

Wat doet die KNRB en studenten op een juniorenwedstrijd?

We hebben vanuit de KNRB en NSRF het verzoek gekregen enkele races te faciliteren. Wij hadden nog wat tijd over i.v.m. de pauzes die we hebben ingelast om genoeg tijd te geven voor boten delen en kwalificatie-finale.

  • de KNRB draait hun afsluitende SB sparsessie voordat zij naar het SB WK vertrekken
  • de talentenachten van de NSRF hadden nog geen plek op een van de wedstrijden. In ruil voor daarvoor kunnen wij gebruik maken van deze achten.

Als je nog een acht nodig hebt, neem dan met ons contact op via [email protected]