Help mee op de DIYR , word vrijwilliger!

De DIYR kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Als je komt roeien of aanmoedigen, help dan ook een paar uur mee! De organisatie van de DIYR zoekt nog veel vrijwilligers voor diverse functies. 

In zowel de voorbereiding als tijdens het weekend werken we graag samen met een grote groep mensen, liefst uit alle hoeken van het land. Ben of ken jij iemand die wil bijdragen aan een succesvolle editie? Meld je dan aan! Iedereen is welkom en kennis van roeien is niet noodzakelijk! je hoeft niet te kunnen roeien!

Bedenk je tijdens het weekend dat je een paar uurtjes kunt helpen, kom dan langs bij de finishtoren!

De DIYR zoekt vrijwilligers voor deze functies:

Vlothondje

Als vlothond lig je op de startvlotjes en houdt je de boten vast die gaan starten. Via een koptelefoon hoor je of je jouw boot naar voren of naar achteren moet duwen, zodat alle boten perfect op een lijn liggen. Daarnaast schuift iemand de vlotten in en uit want een skiff is korter dan een acht.

Klokken

In de huisjes bij de de 250-meterlijnen en op de finish klok je de tussentijden van de boten. Dit klokken doe je met “pulsen”, die je doorgeeft aan de wedstrijdleiding. Na deze job weet je precies welke vereniging welke kleuren heeft!

Catering

In deze post maak jij de hele dag iedereen blij: want je brengt eten en drinken naar alle posten waar vrijwilligers van de organisatie aan het werk zijn. Het eten en drinken wordt geleverd door onze festivalcateraar.

Secretariaat

Dutch International Youth Regatta - DIYR

Bij het secretariaat, de benedenverdieping van de finishtoren komen alle vragen. Als vrijwilliger verbind je deze vragen door met de mensen die het antwoord kunnen geven.

Vliegende keep

Op een wedstrijd gebeuren allemaal wel onverwachte dingen. Als vliegende keep schiet jij overal te hulp;

Socials

Dutch International Youth Regatta - DIYR

Op het vlot wordt elke winnaar gehuldigd en gefotografeerd voor onze socials. Jij maakt die foto’s, tagt de roeiers en wie weet verzin je er nog een goede quote bij!